facebook

linkedin

pinterest

Steekproef

Advies inkopen is altijd lastig. Je ziet tenslotte niet van tevoren wat je koopt. Hoeveel makkelijker is het als je reeds eerder met een adviseur hebt samengewerkt. Wij geven u daarom regelmatig de gelegenheid om (gratis) ervaringen op te doen met Cactus Marketing. Bij wijze van spreken de mogelijkheid om een 'steekproef'  te nemen van de diensten die Cactus Marketing biedt. Op die manier raakt u vertrouwd met de werkwijze en overtuigd van de resultaten van Cactus Marketing.

Meet u al hoe uw website presteert?

U heeft waarschijnlijk al gehoord van Google Analytics. Met deze gratis tool kunt u op ieder moment meten hoeveel bezoekers uw website trekt en wat zij daar wel of niet doen. Zo ziet u welke acties succesvol zijn en waar de site nog te valt te verbeteren.

Google Analytics Dashboard: overzicht in online prestatie

U kunt natuurlijk steeds weer uw hele Google Analytics account afstruinen om de gewenste informatie te vinden. Maar wie heeft daarvoor tijd en motivatie? Het Google Analytics Dashboard biedt uitkomst. In één oogopslag heeft u de 12 belangrijkste indicatoren op ieder gewenst moment in beeld.

Laat Cactus Marketing gratis uw Google Analytics Dashboard opzetten.

 

Wilt u deze pagina graag delen met uw sociale netwerken?