facebook

linkedin

pinterest

Gebas GmbH

Deze Duitse toeleverancier voor Italiaanse ijscafe's realiseerde zich dat zijn website onvindbaar was voor (potentiële) klanten. Cactus Marketing paste in samenwerking met de Duitse webbouwer CreativeNet de site zowel qua techniek als qua content aan. Belangrijke eis daarbij was: handhaaf het design zo veel mogelijk. Bezoeken op basis van zoekopdrachten stegen hierdoor met 2.300 % . De directeur van GEBAS stuurde ons het volgende bericht:

"Die neue Gestaltung unserer Website war der absolut richtige Schritt und habt ihr alle sensationell Klasse gemacht! Früher haben wir eigentlich gar nichts übers Internet bekommen. Und inzwischen bekommen wir fast täglich irgendwelche Anfragen übers Netz. Allerdings mit dem Ergebnis, dass meine (freie) Zeit leider nicht mehr wird. Gefunden wurden wir auch von einem „Broker", mit dem wir aktuell den ersten Auftrag für einen deutschen Lebensmittelkonzern abwickeln - eine ganz nette Stückzahl. Soll heißen: Ein Riesen-Kompliment an alle die bei den Anpassungen der GEBAS-Website mitgearbeitet haben!"

HSRC de Diepput

Als webmaster zorgt Petra Mouw voor de wekelijkse aanvoer van content voor de website van squashclub HSRC de Diepput. Ook nam ze het initiatief om zowel Facebook als YouTube voor deze vereniging in te zetten. De betrokkenheid (engagement rate) is blijvend tussen 50 en 125% (gemiddeld 2-5 % voor zakelijke pagina's). Cactus Marketing ontwerpt en verstuurt tevens regelmatig online enquêtes waarin leden om hun input worden gevraagd.

Invisalign

Om een nieuw product op het gebied van orthodontie internationaal te lanceren had Align Technology behoefte aan een interim productmanager. Doelstelling was om een marketingplan te ontwikkelen en uit te voeren voor vijf Europese regio's. Daarnaast heeft Petra Mouw de PR-activiteiten voor de medische media in deze regio's verzorgd.
Luister naar het feedback van de Clinical Director

iTero

Na de overname van een bedrijf voor intra-orale scanners vroeg Align Technology Petra Mouw opnieuw als interim productmanager. Dit keer leidde zij de integratie op het gebied van marketing. Tevens initieerde en begeleidde zij de ontwikkeling van een aantal digitale trainingstools.
Lees hier wat opdrachtgever Mario Wijker zo aan haar waardeerde. 

Mead Johnson

In het kader van een internationale productlancering vroeg Mead Johnson Petra Mouw om FAQ (Frequently Asked Questions) op te stellen voor medische professials en consumenten.
Lees de aanbeveling van de opdrachtgever Henry Hennion.

Bovengenoemde projecten hebben betrekking op Petra Mouw als freelance marketeer bij Cactus Marketing. Kijk op het LinkedIn profiel van Petra Mouw om ook haar verantwoordelijkheden en successen tijdens haar functies in vast dienstverband te zien.

Wilt u deze pagina graag delen met uw sociale netwerken?