facebook

linkedin

pinterest

button-over-cactus

marketing-begeleiding

button-bellen

Marketing brengt uw onderneming tot bloei

Iedere onderneming doet aan marketing. Of dat nu een eenmanszaak is of een multinational. Marketing is waarde creëren en leveren voor klanten: geen bedrijf kan zonder. Marketing vergt niet altijd 40 uur per week – maar wel altijd een goed doordachte strategie en een vlekkeloze uitvoering. Heeft u geen tijd of geen (marketing) kennis, dan helpt Cactus Marketing, in de persoon van Petra Mouw, u deze aspecten te waarborgen door middel van:

• Online marketing advies
• Interim marketing
• Marketing advies en interim marketing voor Nederlandse bedrijven die in Duitsland actief zijn

Online marketing advies

Bent u ZZP-er of werkzaam in het MKB? Online marketing en communicatie biedt u veel kansen om zonder enorme budgetten de dialoog met uw klanten aan te gaan. En natuurlijk om in contact te komen met potentiële nieuwe klanten. Heeft u uw strategie al bedacht? En heeft u een keuze gemaakt welke online communicatiemiddelen u gaat inzetten? Bent u bekend met de verschillende online middelen? Waarschijnlijk is her en der 'Nee' uw antwoord. Geeft niets, u bent tenslotte op andere gebieden specialist. Cactus Marketing helpt u in contact te komen en te blijven met uw (nieuwe) klanten. En leert u ook hoe u het zelf kunt doen. Wilt u meer weten over hoe de ondersteuning van Cactus Marketing kan uitzien?

Interim marketing

De productintroductie van een nieuw product staat gepland en gebudgeteerd. Opeens hoort u dat uw product manager voor lange tijd zal uitvallen. Wat doet u nu? Een nieuwe kans doet zich op en u wilt gelijk daarop inspelen om meer omzet te behalen. Uw marketingteam zit echter tot over de oren vol met werk. Laat u de kans nu schieten? Prima voorbeelden voor situaties waar Petra Mouw u uit de brand kan helpen. Tijdelijk, een paar uren per week of full-time. Wilt u weten in welke branches en functies Petra Mouw ervaring heeft opgedaan binnen (interim) marketing?

Marketing support voor Nederlandse bedrijven in Duitsland

De economie in Duitsland is op dit moment sterker dan in welk land dan ook in Europa. Overweegt u ook om hiervan te profiteren en uw activiteiten uit te breiden naar onze oosterburen? U spreekt en verstaat misschien redelijk goed Duits maar voelt u zich ook in staat om uw marketing en communicatie aan te passen aan de Duitse mentaliteit en 'Grundlichkeit'? Met de hulp van Petra Mouw - doorwinterde marketeer geboren en getogen in Duitsland - bent u verzekerd van de juiste aanpak. Offline en online. Wilt u meer weten over marketing support voor uw activiteiten in Duitsland?  

Wilt u deze pagina graag delen met uw sociale netwerken?